19 Oktober

Melissa Horn är en jäkligt bra sångerska. Avguuuddhhhaa. hihihihi
Här har du en bild på en snygg tjej:]
Nu ska jag åka och sjunga. Tjillevippen
jag


15 Oktober

HAHAHAH jag kissar på mig HAHAHAHAHAHAHHHAHAHHAHAHAH
http://www.youtube.com/watch?v=e3WrJD5Q2gg

15 Oktober

HAHAHA vad kul det är när man hittar ett utav sina ex på www.mötesplatsen.se. Jag höll på att kissa på mig av skratt. Fast hmm... Jag vorde nog knipa mun... Är nämligen också medlem där, men jag tar det faktist inte seriöst. För 80% utav alla medlemmar är +54. MOHAHAHAHA
hihi

14 Oktober

Kylan är här, och jag säger bara 1 ord. CHAI LATTE.
Opsi, det var visst 2 ord.
chai

14 Oktober

Just nu så känner jag för att lägga mig under täcket och låsa dörren till mitt rum. Och svälja nyckeln till dörren.
Jag är så trött på allt allt allt allt. Eller rättare sagt, jag är deprimerad.
Om man är den jag är så har man väldigt många krav på sig. Utseendet har skit stor betydelse. Klädsel likaså. Sättet att prata på, sättet att röra sig på. GUD vad jag bara känner för att vara mig själv, känner för att flytta ifrån den här helvetes staden. Vill ut på landet. Upp eller ner i landet, det kvittar.
Seriöst, jag är patetisk... Jag är nämligen kär. IGEN. Men denna gång så har jag insett att jag inte är kär i någon person, utan i ............. Kärleken. Det är så lätt att få mig på fall. Nej det är det inte. Ååååh jag vet ingenting.
Jag är udda, jag lyssnar inte på musik som ploppar ut ifrån radion. Jag lyssnar på jazz eller svensk musik. Och det skiljer mig också från mängden. Jag lyssnar på musik från en jäkla massa år sen. Jag är crazy.
Jag har adhd, vilket innebär att jag helt plötsligt kan bli rädd för mig själv. För jag kan börja göra massa skumma saker. Som ...... gå runt en stol i en halvtimme?
Jag får ångest ganska ofta, döds ångest. För att jag inte säger till dem jag älskar att jag älskar dem. Hänger du med? Jag är rätt feg utav mig. Fast ändå jäkligt tuff. Du hänger fortfarande med va?
Jag är tuff till en viss gräns. Jag har svar på tal så fort någon går emot mig. Men om personen kommer åt rätt lilla ömma punkt så spricker jag. Då står jag där och gapar. Om någon t ex kommenterar min nya tröja (som jag själv tycker är skit snygg) och säger att den är ful. Då blir jag helt knäckt.
SHIT, vad babblar jag om egentligen... Som om någon jävel skulle orka läsa det här ? Om det var jag som läste det så skulle jag somna efter två rader.
Jag växte upp med en pappa med dåliga alkohol vanor. Jag har sätt mer saker än vad du någonsin kan tänka dig. Så himla många obehagliga saker som jag såg när jag var liten, men som sitter kvar i skallen. Min moster är alkoholist. För ett år sen så tog jag överdos, hamnade på sjukhus. Det obehagligaste som någonsin hänt mig. Efter det har jag lärt mig en jävla läxa. Jag tål inte vad som helst, har minskat grymt mycket på alkoholen också. För ett år sen så hade jag alkohol svårigheter. Jag var på maria ungdom 2 gånger i veckan. PINSAMT.
OM min lillesyster går i mina onda fotspår så blir jag tokig, galen, läskig, störd och SKIT FÖRBANNAD.
För hon är den bästa människan på jorden och hon är inte värd att gå i mina äckliga fotspår. Hon är så mycket smartare än vad jag någonsin kommer bli. Avgudar henne rakt igenom.

En sista sak, jag är såhäääääääääääääääääääääääääääär bortskämd. Om jag ska vara seriös så får jag nog ca 4000 kr varje vecka utav mina föräldrar. Det är lite sjukt. Men sånn är jag. Har man växt upp med att bli bortskämd så går inte det att trolla bort vid 17 års ålder.
Men ibland vägrar mina föräldrar ge mig pengar när jag ber om det, då börjar jag gråta efter 2 timmars tjat. Ja, jag är en tönt ibland. Jag hotar t om med att ta självmord ibland. Sjuk som jag är.

Efter att en viss person gick bort så har jag blivit knäpp i skallen. Men jag döljer det inom mig. Något som ni som känner mig ska vara RIKTIGT glada för, det vill jag lova er. :p

Linnea o Malin. Ni är bara för bäst.
Och mamma, förlåt för att jag är så jävlig att ha o göra med! Älskar dig.

14 Oktober

Nej men titta... Titta vem som är tillbaka i den såkallade "blogg världen"!!!!
Är det inte Tindra?:O

Jo men visst är det de hörrni. Jag är tillbaka.


RSS 2.0